Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerade Orgasmer





Du drog ur mina hårstrån för att sy igen dina sår
på kuken

Du var redo
Du hade sparat dina orgasmer i lådan utan tak
där du brukade jucka in mitt hjärta i hörn två

Dagen innan hade du lagt dina stånd på rad
utan mellanrum
för fyllnad

Och mig hade du hängt på gardinstången
med en handduk mellan mina ben

och en tatuerad sperma under min höft

För det var då du särskilde mig och veligheten åt
som jag insåg

att du bara var kåt.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-11 23:48



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Återigen tänker alla på 6? Det är härliga texter du skriver, ett så fritt uttryksätt, erotiskt laddat. Härligt med er unga poeter.
Kram
2012-01-16

  Lorenzolars
wow den var stark som fan :) "APPLÅDER" till max
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln