Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens resa till dig


Hör ropet
av en som aldrig
varit i öknen

En som aldrig
farit jorden runt

Hör skriket
av den som förlorat
det ena efter det andra

Haft ett otal sorger
otaliga kriser

Hör den vars gråt
droppar ner
i livets spegel

Hör den maktlöses
vädjan att finnas
och bli lyssnad på

Hör ropet
av den ranglöses
rätt till frihet och rättvisa

Hör rösten från en
som aldrig gjort karriär

Hör orden av en som skriver
för skrivandets skull
i kärlek till sig själv
i kärlek till sina medmänniskor
i kärlek till själva livet




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-12 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST