Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig vetat vad styrka är


jag vet så väl vad svaghet känns som


såg min egna tomhet i dina blanka ögon

trasiga strumpbyxor
mot glittrig asfalt en januari natt
och jag skrek
att jag älskar ruset
mer än allt

mer än dig



jag vet hur svaghet ser ut



åh älskling
jag har aldrig menat något alls



jag tror att styrka känns som du




Fri vers av Bline
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline