Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver sanningen därför att jag måste, lögnen styr alltför mycket!


Politikerna kör över mig!

Många känner sig idag väldigt kränkta
jag tillhör den kategorin
därför att jag tvingas betala ut
en massa pengar till saker och ting
som jag aldrig har valt!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-03 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
välkommen till demokratin
2014-07-04

  Bibbi VIP
Håller med.
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP