Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra skillnad

Befrukta mitt liv
Med frihetens tunga
Låt mig föda
Förändringarnas ord
Giv mig styrkan
Att våga vara
Det mina förfäder aldrig blev




Fri vers av ordskalv
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-12 22:12



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Kraftfullt!
2012-05-05

    maverick
Ja, precis där i blodslinjen med arvet vi har och det vi kommer att ge vill man göra en skillnad. Modet finns nog...
2012-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här planterar Du
här hanterar Du
orden på vågen
som allra bäst
fyller hågen.
***********
2012-01-13

    Shush
Detta var bra. Starkt och värdigt på något sätt.
2012-01-12

    Phantasos
... och här har vi någonting givet!
Bra initiativ.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv