Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två älskade barn som nu är vuxna..


Synliga minnen..

Du kom Du gick
allt i livet förändrades
och det som vi ägt..
stannar för evigt kvar
men det mest kärleksfulla
det finaste "vi gjort"
är våra barn..








mare











Fri vers av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-13 09:58



Bookmark and Share


  Kim VIP
Åh så fina!!!!!!
2012-01-18

  Maria T
Livet förändras
Charmiga barn
2012-01-15

    ej medlem längre
Charmiga ungar charmig dikt.
2012-01-13

  limerick
Så sant!
2012-01-13

  Bibbi VIP
Absolut.
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP