Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....Vinden Vaggar Vänner....

from kunde tanken vara,
men dog alldeles ensam och utblottat,
där solen råkade svepa över naken hud
läkte den sömn som kunde andas

slagen är den ensamhet,
där mottar vi vackert den vänskap,
som förlorats i hjärtats kamp
och kunde finna mening

vinden vaggar vänner,
som stod med lojalitet i hand
rustad med empati och tårar
och förstod ditt mål

skänkt av ett ingenting,
struken genom vårar av kyla,
härdad av falskhetens cynism
och bruten av stormens öga

lust är hägring stor, för oss
bakom viljans kammare,
bortom ljus och helhet
förbi sanning och lögn

se mig naken i ensamheten,
stå där medtagen och sjuk
väntan på blåstens ankomst
och då vinden vaggar vänner
då ljuset framkallar liv

igen.




Prosa av Max Poisé
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-13 17:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Viktiga är vackra vänner som tar mig som jag är. Fint skaldat med allvar och kärlek i hjärtat!
2012-01-19

  Järnkatten
Stå mig bi, för den jag är, bra!
2012-01-14

    lory
riktiga vänner är ett stor gåva i våra liv ,men dom är en endemisk art..men dom finns
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé