Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbindande toner

Du finner mig där noterna dalar ner till marken om hösten.
På gräset.
Alldeles allena jag väntar på att få fånga in melodierna ner i kroppens kärna.
Med sådan effekt dem botar brustna hjärtan.
Häpnadsväckande!
Trollbindande toner.
Sedan när dem landat och flyter ut genom strupen och brister ut i bortglömda sånger från forna tider.
Då flyger jag med strålande vingar.
Vinden för mig över molnen och ner under regnbågen.
Där jag bygger mitt musikslott.
Av kärlek!




Fri vers av Lyckohunden
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden