Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingbruten

jag blickar ut över ingenstans
huden knottrar sig av frosten
när jag kurar ihop mig 

i ett sekunds eko av tomhet
ser jag skuggan av mig själv
en ensam fågelunge

mina skrik på hjälp studsar
ut i vakuum av närhet
där jag faller






Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric