Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå

Jag brukar gå på svajiga golv
i fallfärdiga ruckel-

Varje natt faller jag handlöst
igenom ; Ideligen murkna brädor och
stickiga dödsföraktande spån

Allt söndrigt-
Lever jag ändå

 

År har så förbannat många timmar till trots

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 14:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Förunderligt! Till trots.
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren