Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken spricker under huden


Dagarna är vidunder- dövstumma drömmar i ingenstans.
För små för att orka vara så oerhörda.

Måste man foga sig.

Sortera , dra ifrån och lägga ihop bit för bit, för bit

Allt som allt - vrida och
våndas -

Jo, det måste man

 

Annars inget alls

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 860 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-14 16:02



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
du skriver med den känsla som överförs direkt till mig och min egen önskan att skriva -tror nog att jag finner en samhörighet i ditt språk!
2014-01-08

  ULJO
Stor applåd för denna magnifika text
2012-01-19

  Anders Perols
Känslan når ut, stort. Mycket bra skrivet.
2012-01-17

    ej medlem längre
titeln håller- dikten lovar- jag kraschar. och det är fint så, som det skall vara. tack.
2012-01-15

  D S
TITELN! !
2012-01-15

  Rosen VIP
en titel att fastna vid...sjunka in i
medan de första stroferna förlöser...
2012-01-14

  Bodil Sandberg
Eloger för en fantastiskt snygg titel - poetiskt starkt rakt igenom!
j-ligt bra rent ut sagt!!
2012-01-14

    ej medlem längre
Så bra.
En mening som är som en dikt i sig är

"För små för att orka vara så oerhörda."

Tack.
Fortsätt att skriva!
2012-01-14

    ej medlem längre
Stor applåd!
2012-01-14

  Seglaren
En typisk Carola text.
Du slår underifrån, ifrån bedrövelsen.
Vad det handlar om är inte viktigt.
Det är helhetsintrycket som gör det.

De två första raderna är fantastiska tycker jag:
"Dagarna är vidunder- dövstumma drömmar i ingenstans. För små för att orka vara så oerhörda."

Applåd naturligtvis!
2012-01-14

  etthjärtaäralltidrött
Just så. fantastiskt.
2012-01-14

  Lili Samuelsson VIP
så jäklaste bäst
det här är liksom att känna av det
eller att inte leva alls.liksom
bokmärke och favorit. du är bra bästigast
2012-01-14

  Måna N. Berger
Glömde tillägga att titeln är enorm i sitt talande bildspråk! En dikt i sig.
2012-01-14

  Måna N. Berger
Ett smärtsamt val, men egentligen inget alternativ. Ibland gör det bara för ont.
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren