Jag ser det som min plikt och mitt privilegium att få förkunna evangelium, budskapet om Jesus, den Ende Sanne Guden.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser det som min plikt och mitt privilegium att få förkunna evangelium, budskapet om Jesus, den Ende Sanne Guden.




INNERLIGT LJUS

som morgonsolen lyser upp

ett grenverk i en björk

så lyser Jesu budskap i

en värld så ond och mörk

när barnets tårar trillar blytungt

för en oförrätt

då har Han redan lidit all

den smärta barnet sett

identifikationen talar

om förtrolighet

Guds längtan efter närheten

är så  innerlig och het

att Han blev människa

och kom hit ned till vår planet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/1 2012

 

 

"Många vet hela sanningen

men upplåter aldrig sin röst

De sitter där tysta i mörkret

och släcker sin egen törst...

Så skiner åter solen

över dessa stackars kräk

som i evighet ska minnas

sin falskhet och sitt svek..."

(MÖRBYLIGAN)

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 11:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart, vilket ljus ;)
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP