Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU BLOD HAR GJORT MIG FRI

allt det jag

lämnat bakom mig

allt som jag

känner inom mig

allt är försonat nu

genom blodet

 

 

allt svineri

och all terror

var gång displayen

sagt "error"

allt är utplånat nu

genom blodet

 

 

när jag har svurit

förbannat

hatat så klockorna

stannat

allt det är borta nu

genom blodet

 

 

 

nederlag, misstag

och flygblad

varje obscen

eller blyg rad

allt är borttvättat nu

genom blodet

 

 

Guds Eget hjärta

förvarar

det kommunismen

ej klarar

kärleken når den som tror

genom blodet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-01-15 12:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes ;))
2012-01-16

  anits VIP
Din tro bär dig, fina rader
2012-01-15

  Måna N. Berger
Din tro bär dig och gör dig fri, så läser jag det här! Och det säger du ju också i titeln. Jag unnar dig det!
2012-01-15

  Larz Gustafsson VIP
En känsla för Herren i alla fall.
Tack.
2012-01-15

  Casbah* VIP
stark text och innerlig..(vet att du inte gillar att jag kommenterar) men den är bra.. sen kan jag kanske diskutera dess kärna och tänk i evighet men det kommer inte göra någon skillnad.. jag anar en känsla för herrnhutismen i dikten..
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP