Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda minnen..

Lagrade djupt i själen
gnager små hål
som blöder..
vissa lindar om
i varmaste rött
och sprider glädje
oförglömliga minnen
stannar evigt kvar







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-15 12:29



Bookmark and Share


  alvan
Fint skrivet, precis så är det ju...
2012-01-20

  ULJO
Fint skriftat om ovärdeliga minnen
2012-01-19

  Järnkatten
Myntets två sidor, fint beskrivet...
2012-01-15

  Maria T
Så fint om
minnen som blöder och
minnen som lindar om
2012-01-15

  Maj-Lis VIP
Vad vore livet utan minnen
2012-01-15

  Michaela Dutius
Vacker - lyckas förena sorgen och glädjen - dessa reskamrater på färden genom livet
2012-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Rom 12:2
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP