Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver någon att prata med, som lyssnar, som förstår och som man har förtroende för..


Min vän i Florida..

Igår pratade jag länge
med en väninna som bor i Florida
våra munnar pladdrade på
för vi hade så mycket att säga varandra
det var så härligt !
just att få dela tankar, och gemensamma
minnen, som vi alltid kommer att bära..
vad skönt det är att få
öppna sitt hjärta för någon som lyssnar
och som förstår vad man har gått igenom
i sitt liv..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-15 14:38



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Visst är det härligt med en sådan kontakt! För min del är det en hon! En som lyssnar som inte avbryte när jag talar. Båda är vi gifta men säger båda två att man kan älska på flera sätt.
2012-01-29

  Lars Hedlin
Wow så fint skrivet
2012-01-16

    ej medlem längre
Jag förstår!
2012-01-15

  Bibbi VIP
Underbart och högst värdefullt.
2012-01-15

  Maria T
Så fint att ha en vän
långt borta eller nära
2012-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en sådan vän på Filippinerna.
Han är svensk.
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP