Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever du för att leva eller lever du för att dö?


Frälsning är en bedräglig hälsning



Mycket riskfyllt
surfa på trons vågor
fly undan eget ansvar
fjärma sig från verkligheten

Du kan föras med de mentala
strömmarna så djupt
att du aldrig mer
kommer upp till ytan igen




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 17:05



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Kors, du dårfullt enkla
som kan mig Himlen skänka!
som ger mitt hjärta ro
i enkel barnatro.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST