Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fred!




Provokanterna har backat ur
argumenten har tagit slut
Det är nog egentligen tur
det är förbrukat detta krut

Predikterna har haft sin tid
fått sin plats att bråka på
där sanningar kommit på glid
nu är det dags från detta gå

Nu vill troisterna inte bråka mer
de har i återvändsgränd hamnat
De sitter i sin egogrop och ler
sin frälsare för alltid famnat

Det är för oss alla väldigt skönt
äntligen få dikta i lugn och ro
Stå upp sanning framgång rönt
var och en blir salig på egen tro




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-01-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST