Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat säger aldrig till. . .

Tårar som rinner från ditt öga till min hals.
Och jag vet inte vad jag vill.
Droppen dansar en ensam vals.
Hjärtat säger aldrig till.
Jag vill älska dej mest, jag vill kunna dö för dej.
Varför vill inte hjärnan som jag?
Ett tips sökes av en ensam själ, snälla säg.
Det skall bli så en vacker dag.
Jag ger inte upp tills jag vet.
Hoppas du står ut.
Handen kall, pannan het.
Det får inte ta slut.




Fri vers av Nattfjäril
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-07-30 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril