Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu öppnas dörren

Nu har påsken passerat, och vårens knoppar
håller på att brista. Solen smeker min bleka vinterhud
och strålarna penslar min själ varm.
Äntligen är förändringens tid här
äntligen håller dörren till sommar på att öppnas







mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-12 10:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fina ord..
2012-05-16

  Vici
Underbart och hoppingivande!
2012-05-15

  ULJO
..........och vi går mot det efterlängtande ljuset
2012-05-12

  Larz Gustafsson VIP
The wind of changes, sweetie.
2012-05-12

  Linda CH VIP
Hoppfull sommarlängtan trots att dörren ännu står på glänt.
2012-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det känns skönt.
2012-05-12

    ej medlem längre
Sannerligen Mare!
2012-05-12

  Bibbi VIP
Äntligen...
2012-05-12

  lodjuret/seglare VIP
Förändringens vindar genomsveper hjärtat vare sig hjärtats innehavare vill det eller ej.
Förändringens vindar griper kring i verkligheten och förändrar den för envar kille, envar tjej.
2012-05-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja. så är det och det känns underbart!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP