Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande attacker



Mitt hjärta har regnet ner till mina fötter

En vägvisare lika skyldig som mitt eget jag
till levande historia
Bland fångar mellan kroppsrörelser

I attacker av matchande hångel

Ett par vingar,
jag gav dig

Och du valde att sätta dem på mina
pulserande slag

Bara för att inse

idag,


att du aldrig

kommer tillbaka

med ett hjärta

du aldrig hade

men med slag

för sex.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-15 23:18



Bookmark and Share


  Lorenzolars
underbar läsning
2012-01-21

  M M Mannheim VIP
Tänk att alla tänker på sex, matematikerna också 6 alltså
2012-01-16

    Tea Alex
men med slag

för sex.



Jag tänker att dikten blir ännu bättre utan de två sista raderna? Men det är ju din text, såklart. Så du ska ju inte ändra. Men jag ville ändå ge dig min tanke.

:)
2012-01-16

  M.A.J.R
en väldigt speciell skriven text as bra
applåd
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln