Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger godmorgon..

Gryningen säger godmorgon
sprider ljus till längtande själ
åter en ny dag med nya möjligheter






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 2668 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-01-16 07:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Som balsam.
2012-01-20

  ULJO
Som att fånga dagen utifrån sina förutsättningar
2012-01-19

    AA VIP
Vackra ord. Fin stämning fångad med få ord. Bravo.
2012-01-18

    ej medlem längre
Denna dikt lyfter dagen!
2012-01-18

  Eva Langrath VIP
Bild och ord i harmoni , goda ord att börja dagen till
2012-01-18

  erkki
En enkel men skön dikt att möta morgonen med
2012-01-18

  Nils Teodor VIP
Vackra varma ord
till härlig bild
2012-01-18

  Linda CH VIP
Underbart optimistisk och levnadsglad.
2012-01-18

  Lars Hedlin
JApp och imorgon är en annan dag! kram
2012-01-16

    Tea Alex
Ja! Fler nya dagar åt folket!

Vilken vacker bild. Har du fotat den själv? :)
2012-01-16

  Larz Gustafsson VIP
God morgon, lilla frukostflingan.
2012-01-16

  Kalle.O
En dikt att sätta på kylskåpsdörren...
Tack!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP