Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit. .


Jag vill ha hela dej här nu
bit för bit
Cell för cell
Och jag vill älska dej intensivt
Med hela min kropp intill din
En hel natt förblir vi så
En hel natt kan inget skilja oss åt
Kan inget skilja oss bit för bit
Cell för cell
För vi förblir intill och delar då samma kropp
För kärleken är en kropp mellan våra
Så kom här inatt och låt dej älskas
bit för bit.
Och låt dej smaka på mina ord
Som skulle vara den största sötman i din mun




Fri vers av Nattfjäril
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-07-30 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril