Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens segerdans

Ångesten tar över min kropp
Hjärtat rusar och en elefanthjord
stampar på mitt bröst

Kroppen antar en form av ett spädbarn
Ett barn i kramper
kramper av djävulens dans

Orörlig
-men krampandes

Stel
-men ömtålig

Min kropp exploderar
- Jag vet det!



sen blev allt svart
svart som natten

-djävulen har segrat




Fri vers av MissManic
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic