Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replik 1.


Ute och cyklar


Någon är ute och cyklar,
på vägar som ingen känner
Tunglastad cykel mig gycklar
Inte precis en ardenner

Rent faktiskt en omöjlig sak,
där dynamiken hotar fallera
Att släpa sådan tyngd där bak,
som ej går att manövrera

Lasten verkar så statisk,
där cykeln med möda drar fram
En dröm alltför pragmatisk,
när kilon förvandlas till gram

Så vad ska jag tycka om detta
Tja, allt kan man inte förstå
Men att vissa gränser sätta,
är legitimt när man släpar för två




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 02:05



Bookmark and Share


  Let it go VIP
känns som att ngn tagit över eget styre ;)
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för