Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till havs

Krypandes
i nedvärderingens stoft
undrar emellanåt
tanken.
En böjd livsvilja
vränger
för att dra
åt motsatt håll.
Att släppa
eller inte.
Ett hjärta
i sjönöd.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP