Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De/det oupptäckta

Han går inte här
Han är som luft så han svävar fram
Han rör sig vackert

Jag trampar här nere
Vid hagen i dimma
Löven ber om direkt död
Eller evigt liv
Men de förtvinar långsamt

Hur länge ska han straffas
För sin existens
Så förtvinar något långsamt tills vintern täcker allt
Och det är som om ingenting hänt

Jag tänker att ingen ser honom
för att han är oupptäckt
Han går inte här för han är i ett paradis
Där änglar ser de bortglömda




Fri vers av haw
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 19:23



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En dikt som är början till en underbar samvaro med dig haw!
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw