Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet av mitt hjärta, hörs koltrastsång

I djupet av mitt hjärta
hörs koltrastsång

Här blommar magnolian i morfars trädgård
Här växer förgätmigejen vid brunnen
där jag hittade grodor med pappa

När jag och min lillasyster sov i trädgården
och spindelväven glittrade i gryningens strålar...


I djupet av mitt hjärta

sitter jag i farfars knä när han målar katter
håller farmor i handen över gatan

Här bor sorger
Här gråter jag hos de jag mist

Här lyser ni som aldrig fick finnas
Era ögon
Glittrar i solen


I djupet av mitt hjärta..

blommar jag som förgätmigejen
sjunger jag som koltrasten i natten




Fri vers av haw
Läst 295 gånger
Publicerad 2013-09-18 22:46



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vilken underbar tillbakablick. Vi måste komma ihåg det förflutna för att klara av framtiden.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw