Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske behövs lite redigering men vill lägga upp ändå :)


Jasminblomma

Jag vill låta dig blomma
Du är vackrare än vad de ser

Du sjunger vackrare än vad de hör
du är fågel av fjädrar från änglar

du gråter så du flyger friare
dit världen visar dina vingar


Jasminblomma


Mina fjärilsvingar är vackrare än du vågar känna

Min blomma är full av sorg
ibland känns mitt hjärta
tungt som sten
tungt som diamant

Jasminblomma

Jag vill låta dig växa
Jag vill låta dig se sol
Jag vill vattna dina ögon
Jag vill göra dig fri

Jag vill göra mig fri
Jag vill se dig blomma i mig

Jag vill gråta i solen
vattenfall av sorger
vattenfall av lycka


Jasminblomma

Jag släpper taget nu

Jag är vacker och du blommar i mig




Fri vers av haw
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-24 20:45



Bookmark and Share


  Drömskan
Väldigt vackert!
2013-06-30

  Lena Själsöga Keijser
oändligvacker andning i dina ord
2013-06-25

  surface to air
Väldigt väldigt fint skrivet!
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw