Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt de flyga som fria drakar

Mina ögon
är tsunami
är vattenfallen
är oceanerna
de glittrar i solen

Jag klipper drakarnas linor
(Jag klipper dina linor nu)

Jag är
drake utan linor
Jag kysser kedjorna runt halsen
De smälter i elden
De smälter i min sol

Min kropp
Min själ
är havets vågor
Dansar i nattens månljus
Mina läppar
Sjunger innan gryningstimman
Likt koltrastens toner i dimman

Svävar
Fri
Glittrar i en sol
hos änglarna jag saknar
med vingarna jag skapat




Fri vers av haw
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-10-22 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haw
haw