Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken

En öppnad bok
varje sida uppsprättad
läst från pärm till pärm
ibland förstådd
ibland missuppfattad
ofta nedfläckad
flitigt använd
älskad

tidvis undanlagd
tills någon hittar den igen
blåser dammet av den
torkar av de värsta fläckarna
lägger fram den
läser den
diskuterar den
intresserar andra för den

Den kommunicerar igen.

ur Känslans blå blomma
av Birgitta Jacobsson




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson