Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Snön har lagt sig
som ett förlåtande täcke
över alla gråa tråkigheter

Ingen människa
kan göra något så vackert
som ett fält med orörd snö

En skinande vit klädnad
har naturen klätt sig i
helt utan vår ansträngning

Gnistrande diamanter
kunde inte vara vackrare
än snöglitter i solsken

En gåva att njuta av
Ändå är det många
som bara ser besvären




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-05 07:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin... skulle det stå
2015-02-05

    Birgersdotter VIP
Den var väldigt fi och gnistrande
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson