Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymd

Jag ser
det jag tror att jag ser

Men någonstans
gömmer sig en hemlighet
som man bara ser
om man vänder
på perspektiven

En dröm
Ett hopp
En önskan

Kanske finns den där
mitt framför dig
Skymd av en tillvaro
som stressar och jäktar

Öppna sinnet
och se

det du inte såg




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 21:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt bra skrivet
2014-11-03

  Erik A Andersson
Vi har alla våra drömmar
en längtan efter något
någon dröm förverkligas
andra förblir bara en dröm.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson