Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallen



Tar man av sig skorna
släpper lös doften
av jäsande fotsvett
lämnar blöta spår efter sig
genom nystädade rum
samt blottar hålen i strumporna

Men jävlar om man går in
med skorna på!




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 20:52



Bookmark and Share


  Magica VIP
De e äckligt bägge delarna ju!
E strumporna svettiga så får man antingen lägga dem på balkongen tills vidare eller tvätta dem, och skorna tar man självklart av sig innan man klampar in!
Men bor du själv så gör du som du vill förstås! ;)
2012-01-19

    ej medlem längre
Ja, om man klampar in med skorna då ligger man illa till ;-)
Bra med humor ;-)
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST