Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Molnskog


Himalaya kanske

Längs min himmel
Tänk, här vilar änglar utan bevis

Längs himmelens kant
Tänk, här dansar änglar
på himmelens kant utan bevis

I en ängels dimma känns det hur vinden viner
Änglar i dimma ser inte tåget som flyger förbi

Under min himmel svävar jag fram
Jag söker ro av änglar längs min himmels kant




Fri vers av haw
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 19:02



Bookmark and Share


    Flinmedicin
Fintfintfintfintvackert.

Jo vi fick vart på våra, och dom flög länge och vackert.
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw