Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig

Ser dig
vill fånga dig
ta dig i min hand
känna din doft
se dina färger
smeka dig

du fångas av vinden
virvlar förbi
i en retsam sväng
sträcker mig
i ett fåfängt försök
att fånga in dig

Ser dig där uppe
minns
en doft
en färg
en form

När du kommer tillbaka
är du annorlunda.




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 21:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2012-01-19

  miljas
Tack för denna, tack för att du låter mig som läser tolka fritt... Du lämnar alldeles lagom utrymme. En ren njutning att få skapa min egen bild till dina vackert plitade rader, och den harmoniska rytm du fått till. Mycket fint!
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson