Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lacrimosa

 

 


Vi håller en solström i den korg
vi flätat här en tid
och när vi bygger väggar höga  
rappar vi dem vita
måste de sjunga högt
som kyrkväggar gör ibland av
nedärvda körer




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-21 10:56



Bookmark and Share


  Katasterismi
nu blev jag hemskt glad och tänker att här är ett guldkorn till
2012-06-21

    ej medlem längre
Starkt och mycket välskrivet. Läses med stor behållning.
2012-05-23

  Kristina Wallbing
En tårfylld sång... medan man bygger skydd att gömma rädslor bakom. En vacker men vemodig bild målar du.
2012-05-23

  aol
välskrivet så starkt vackra dom första raderna,
2012-05-22

  Casbah* VIP
sakralt välskrivet - intensiv lyrik
2012-05-21

    ej medlem längre
Bra, moralen att inte ställa sig bakom, exempelvis namnet Jesus, och hävda att nu är allt som sägs, görs, moraliskt motiverat. Och visst är vi nedärvda Lutheraner, varken vi tror eller ej, det finns där, etsat sedan generationer.

Ja, herrekors ... tack för reflektionen, tror jag behövde den.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund