Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter spår..

Njuter mitt kaffe
i min sköna stol
tänker på pappa
som spelar fiol
tankarna går
till mammas fina sång
hur ofta hon sjungit
i kyrkor, gång på gång
livet förändras
dagar läggs till år
åldern blir högre
och sätter sina spår..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-20 10:54



Bookmark and Share


  Georg Möller
Snygg reflektion, härliga assonanser och en skön blandning av män (enstaviga) och kvinnor (tvåstaviga)! ,-]
2012-01-25

  R_M Grundström-Linder
Precis! Så kan det ju helt visst bli!
2012-01-23

  Lars Hedlin
JA en sanning för många!
2012-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Herren välsigne dem för deras insatser!
2012-01-20

  Bibbi VIP
Detta kan jag identifiera mig med fast en gitarr i pappas hand.
2012-01-20

  S.Wilhelmsson
Tankar flödar! Tack för tankarna.
2012-01-20

  Quasimodo
Tack för att du delade med dig av tankar och bilder!!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP