Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Likt löv falla löften och vissna"


Efter tusen böner utan respons


Det tog mig år...

...att bli av med den store
förföraren

...och sakta men säkert
försvann ensamheten

...bort mellan böckernas
blad

...mer och mer återvanns tron
på självet

...som så länge
varit en främling




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-21 00:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Grattis! :)
2012-01-21

  lodjuret/seglare VIP
En alldeles utmärkt text om återvunnen självständighet, självförtroende, kärlek till självet i livet
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST