Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och kosmos.


Nyfödd kärlek.

Fontanellsex

fem gånger

på fyra dagar

med tre personer

gjorde två bollar

och en dick

glad.




Fri vers av Brynolf
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-01-21 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf