Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kasta en mössa.


Tjafsa en massa.

Knusslig mussla pysslar,
smusslar med pussel
och prasslar med jazzande nassar
med kiss på tassarna.
Det passar.




Fri vers av Brynolf
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-01-21 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf