Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla

 

en himmel att falla
ifrån

så oändligt vacker
där den kröker över
jorden

en lucka i molnen
och hon kliver

ut

 

 




Fri vers av Jessica Ebbesson
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-21 22:36



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Jag fick lite gåshud av texten. Den var vacker.
2017-09-17

    ej medlem längre
Otroligt fin text, gillar mycket.
2013-05-09

  Stefan Albrektsson
Verkligen fint formad text.
2013-04-05

  Björn Nilsson VIP
Lyckat utbrytning från haiku-formen.

(Glömt ett 'a' på första raden?)
2012-01-23

  Fredrik P. VIP
vackert, ger en fin frihetskänsla!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson