Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När slag kännetecknas som kärlek.


Insugna Slag


Vi gick på vatten

Mamma


och jag slet ut
slagen från från honom
i din mage

Det kostade oss vingen

Som han stannade kvar med
för att övertyga om att

vi var sugtabletter

I hans mun

Mamma

varför kunde du inte gå ?
och jag inte stanna

För vattnet hade sjunkit
under hans fötter

och jag badade barnet inom dig

Medan du värmde din tallrik
då min mat var kall

och kysste mig godnatt

En flicka jag aldrig fick bli

med en fyrkantig mamma
vid livets slut

Doppad i blå färg
utan målare

Där vi tog bilder på varandra

medan hans kuk fastnade i lås
och duschdraperiet var för ihåligt för vattnet

som ville komma in

Ångan vi kokade,
i riksdagens bäddar


och ingen annan kunde förlösa
ditt vatten

och ingen ,


dig från mig


För han slog


Och jag var sexet


Och du mamma


Väntade

på att vattnet skulle drunkna

av insugen vätska



Medan att han drack sitt kaffe i köket.












Fri vers av svarta ängeln
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-21 22:43



Bookmark and Share


    Anneli A
Jätte stark och bra text!
2012-01-29

  Lorenzolars
Jäkligt stark denna.."APPLÅD" och kram till dig :)
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln