Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urlakad tid...

röd rinner tiden
av glömska
som begravts
i det som en gång
var eld

står här frusen
och försöker
få värme
ur den aska
som är kvar

och inser att

det gör ont
att bränna sig
men det är fan 
så jävligt mycket 
 jobbigare

att inte känna
...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-01-22 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric