Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två gamla gubbar sitter på en parkbänk. Den ene har ett gipsat ben och käpp.


Deprimerande

- Hinner inte heller du med nu som förr Anton ?
- Nej, det enda jag tycks kunna göra snabbt vid
mina år är att få yrsel och benbrott.




Prosa av limerick
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 10:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
Denna är så underbar!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick