Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamle och kravet




En imam ifrån koranens värld
tycker att han är av visdom närd

När han utan möda
en kvinna kan döda

med hjälp av fatwans gyllene svärd




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST