Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Vad tänker du på?
Ingenting!

För att veta det
måste man ha tänkt
någonting

Ingenting
är viktigt!

Ingenting
är det man vill behålla för sig själv

var rädd om
ingenting!




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 19:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja ..dyrbart...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson