Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så våldsamt

så plötsligt kom slutet
till en ny början

så plötsligt
att han inte riktigt hann

känna




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric