Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och nu är du är tyst igen...


Är jag använd nu...?


Är jag använd nu
Förbrukad
Utan värde
Ointressant

Har du åter igen
Tagit
Det du behövde
Fått
Det du ville av mej

Är jag redan glömd
När ditt mörka
Är över för denna gång
Är jag också borta
Glömd
Övergiven som en sommarkatt
Som en gång var älskad
Och önskad
Men nu
Kan kastas till rävarna
Glömmas och lämnas
Att dö i det kalla
Ännu en gång

Att få se dej
Att du rörde mej igår
Är inte nog
För mej

Vad jag vill
Med dej
Är att få höra dej
Att få vara i din närhet
Och alltid i dina tankar

Är jag använd nu
Skrotfärdig
Värdelös
En menlös tönt
För dej

När du inte
Behöver min tröst
När du har andra
Famnar som värmer
När du inte behöver mej längre

Då är jag bara
Något man glömmer
Till nästa gång
Du faller

Men min älskade
Min vackra vän

När det händer
Fångar jag dej igen
För vad som än händer
I livet

Finns jag alltid där

För dej...



TT

(c) 2012





Fri vers av TT
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-23 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark är din kärlek....ömsint och full av innerliga känslor....stark är du som ger och ger....
2012-01-23

    Birgersdotter VIP
Berör...
2012-01-23

  prinscess VIP
starka känslor som berör
2012-01-23

  Hanna Mari Wallin
känner svek och övergivenhet i dina rader
och en saknad och en önskan till något mer...

berörs...
2012-01-23

  Linda CH VIP
Gripande om sviken kärlek och att ha styrkan kvar att inte ge upp.
2012-01-23

  alvan
All denna hjälplösa saknad och längtan... Frågor och inga svar. Bara tankar och hopp...
Berörs!
2012-01-23

  bittemi VIP
Känner övergivenheten i din text. Starka rader!
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT