Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Empati bor ej i hjärtat "den äger inget rum"


Den "farliga psykopaten"

Psykopaten bryr sig inte
gör allt för att nå sitt mål
"tömmer gärna fickor"
som om där bodde hål..

Dom kliver över andra
ibland dom klampar hårt
"gillar att förstöra"
så andra får det svårt..

Hjärtat är fyllt av lögner
"deras mun gift bär"
dom lovar och ger löften
men tomma ord det är !







mare



























Fri vers av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-23 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så träffande.
2012-01-23

    ej medlem längre
De värsta psykopaterna går i kavaj och slips och skiter i folket så länge månadslönen är över 100000kr.De tänker åt dig ,de "Tror" de kan tänka åt mig.Never.
2012-01-23

  zallander
bra skaldat
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP