Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bildligt, att födas ut någon annans hjärta, att växa sig fast som en cancerklump och sedan växa till en fullvuxen människa inuti en annan människa för att slutligen slita den i stycken när man växer sig ut


Klyv mig itu

Jag är din människo-kokong
Ditt fjärilsnäste och din livssav
Du lever av min näring
Du äter av mitt ljus
Du föds av min kärlek
Du klyver mig, inifrån och ut




Fri vers av Stjärnfisk
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk